Uw vakantiehuis verhuren? Uw vakantiehuis op 5 sites voor 1 prijs!

Natuurlijk wilt u graag uw vakantiehuis verhuren. Maak dan gebruik van onze 5 online platforms.

Een jaarabonnement particulieren voor het verhuren van een vakantiehuis in Nederland, bedraagt slechts € 135,00 excl. BTW per jaar (vermelding op 5 sites).
Een jaarabonnement particulieren voor het verhuren van een vakantiehuis in het buitenland bedraagt € 82,50 excl. BTW per jaar (vermelding op vakantiehuishuren.nl).

Wij berekenen geen provisie. U betaalt bij ons geen boekingskosten, alleen een jaarlijkse bijdrage in de vorm van abonnementskosten. Voor een vast bedrag per jaar komt u nooit voor verrassingen te staan. Heeft u meerdere vakantiehuizen in Nederland in de verhuur? Een tweede vakantiehuis in Nederland verhuren kost € 82.50 excl. BTW per jaar (vermelding op 5 sites.)

Uw vakantiehuis komt op vijf sites, vakantiehuishuren.nl, vakantiewoningennederland.nl, vakantiehuisjesnederland.nl, vakantiehuizen-nederland.nl en recreatiewoningen.nl. Dit maakt dat uw verhuurmogelijkheden alleen maar toenemen.

Uw vakantiehuis verhuren op vakantiehuishuren.nl en de 4 andere sites biedt veel voordelen:

- IJzersterke domeinnamen op het gebied van vakantiehuizen met een groot maandelijks zoekvolume en bereik.
- Via het aanbiedersportaal kunt u uw eigen pagina beheren.
- U kunt bij uw omschrijving maar liefst 40 foto's plaatsen.
- Aanbiedingen, lastminutes, beschikbaarheid, kortingen, acties, prijzen, enz., kunt u eenvoudig zelf regelen via het aanbiedersportaal.
- Naast verhuren kunt u uw vakantiehuis koppelen aan een te koop advertentie.
- Uw vakantiehuis wordt door ons gratis gepromoot op onze Facebook en Instagram pagina.
- U kunt eenvoudig zelf de statistieken bekijken hoe vaak en wanneer uw acommodatie(s) is/zijn bekeken.
- Uw advertentie één maand GRATIS op de homepage bij "Een greep uit ons aanbod".


In het kort: hoe werkt vakantiehuishuren.nl?

Geïnteresseerden kunnen op een eenvoudige manier contact opnemen met u. Zij kunnen ervoor kiezen om direct een boeking te plaatsen via uw persoonlijke boekingskalender. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om eerst iets te vragen over de vakantiewoning. Via uw persoonlijke account kunt u eenvoudig berichten beantwoorden van bezoekers. Ook kunt u via uw account inzien welke reserveringen er zijn geplaatst. Indien een (potentiële) huurder een vraagt stelt, worden er nooit kosten in rekening gebracht.

Binnen uw account beschikt u over een eigen kalender. Hier kunt u zelf de beschikbaarheid en tarieven invoeren: zo houdt u alles zelf in de hand. Als (potentiële) huurders uw vakantiehuis willen boeken, kunnen zij gewoonweg de kalender van uw vakantiewoning invullen. Boekingsaanvragen ontvangt u vervolgens per mail. In de bevestiging treft u ook de persoonlijke gegevens van de huurder aan. Zo kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met de huurder.


Zelf uw eigen vakantiehuis verhuren bij vakantiehuishuren.nl?

Als u via onze websites een vakantiehuis gaat verhuren dan blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor de verhuur. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf meer geld over te houden aan uw verhuurde vakantiewoning. Er hoeft immers geen duur bemiddelingsbureau meer aan te pas te komen met commissie. Bovendien bepaalt u zelf wat de verhuurprijs is. Ook kunt u zelf aangeven wanneer de vakantiewoning wel of niet beschikbaar is. Wilt u zelf vertoeven in uw vakantiewoning? Dan kunt u simpelweg aangeven dat uw huisje niet beschikbaar is voor die bepaalde data. Zo gemakkelijk werkt het.


Boekingen gemakkelijk online beheren

Huurders kunnen op twee manieren contact met u opnemen. Huurders kunnen vrijblijvend vragen stellen of direct in de boekingskalender een periode boeken.

Via ons handige reserveringssysteem kunt u uw boeking eenvoudig online beheren. U kunt geheel zelfstandig de beschikbaarheid en tarieven bijhouden. Wilt u de tarieven aanpassen? Geen probleem! Wilt u de beschikbaarheid iets verder uitbreiden? Ook dat kan simpel met slechts enkele klikken op de knop. Uw vakantiehuis verhuren was nog nooit zo eenvoudig. U houdt zodoende altijd controle over uw eigen vakantiewoning.

Wanneer u onderstaand formulier met uw contactgegevens aan ons stuurt, ontvangt u een inlogcode en gebruikersnaam en kunt u aan de slag om uw vakantiehuis te presenteren. Dit hoeft u maar éénmalig te doen. Uw aanbod wordt automatisch op alle vijf de sites geplaatst.

Wij wensen u namens het team van vakantiehuishuren.nl veel succes met het verhuren van uw vakantiehuis.

Ja, ik wil mijn accommodatie op de sites

Contactgegevens