Vakantiehuis Duitsland


Wilt u binnenkort een leuke reis boeken? Een vakantiehuis huren in Duitsland is een goede keuze. Ons buurland is de op een na meest bezochte vakantiebestemming onder Nederlanders. Het is met de auto goed bereikbaar en een vakantiehuis huren in Duitsland is bovendien erg voordelig. Doordat het land zo groot is, heeft u ook nog eens ontzettend veel keuze. Zo kunt u onder andere naar de Duitse hoofdstad Berlijn reizen, maar kunt u ook het zuiden, het westen, het oosten of misschien wel de eilanden in het noorden bezoeken. Wilt u meer weten over ons gezellige buurland? Lees dan gerust verder.

Klimaat

Duitsland kent een gematigd zeeklimaat, met relatief milde winters en geen extreem warme zomers. Echter zijn er in Duitsland, in tegenstelling tot Nederland, wel bergen en heuvelgebieden. Dat zorgt ook voor meer ‘variatie’ in het weer. Binnen een straal van slechts 100 kilometer kunt u flinke temperatuurverschillen merken: het is dus echt afhankelijk van het gebied waar u bent om een goede indicatie te kennen van het weer. Daarnaast speelt uiteraard ook het seizoen mee. In sommige Duitse plaatsen kan het bijvoorbeeld flink sneeuwen tijdens de wintermaanden, terwijl er in andere plekken vrijwel nooit sneeuw voorkomt. De hoger gelegen gebieden, waaronder het Beierse Woud, het Zwarte Woud, Sauerland, de Beierse Alphen en het Thüringer Wald zijn over het algemeen veel kouder. Deze gebieden zijn dan ook populair onder wintersporters. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om landen als Oostenrijk en Zwitserland links te laten liggen voor een wintersport in buurland Duitsland.

Belangrijke bezienswaardigheden in Duitsland

Duitsland is ruim acht keer groter dan Nederland en daarmee heeft het ook ontzettend veel te bieden. Toeristen uit verschillende landen trekken dan ook naar het land voor de vele bezienswaardigheden. Het land heeft immers ook een rijke historie en heeft een veelzijdige natuur. Ook de culturele bezienswaardigheden in het land mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens uw reis. Hieronder volgen enkele belangrijke bezienswaardigheden van het land.

De Duitse hoofdstad: Berlijn

Berlijn is een unieke stad. De stad heeft een zeer rijke geschiedenis, waarvan rijkelijke geschiedenis ook nog zeer recent was. Zo werd de stad 28 jaar lang fysiek in twee zones verdeeld middels de Berlijnse muur. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden overgebleven uit de Tweede Wereldoorlog. Hierbij kun u denken aan onder andere Checkpoint Charlie. Ook kunt u een bezoekje brengen aan diverse mooie pleinen, markten en bouwwerken. De stad heeft ontzettend veel te bieden en u kunt hier gemakkelijk een aantal dagen vertoeven. Een vakantiehuis huren in Duitsland in deze regio is dan ook zeker een aanrader. U zult daar absoluut geen spijt van krijgen.

Het zuiden

Zuid-Duitsland is een populaire regio, omdat er gewoonweg veel bergen en bossen zijn. Onder andere de Beiese Alpen en de Allgäu zijn geliefde streken onder toeristen. U kunt hier namelijk een heerlijke wandeling maken. U zit letterlijk in de prachtige natuur en dat heeft natuurlijk wel iets. De natuur wordt afgewisseld met verscheidene pittoreske dorpjes en ook watersporters kunnen hun lol hier op. Een vakantiehuis huren in Duitsland? Overweeg de vakantieregio’s en deelstaten Beieren en Baden-Württemberg.

Het westen

In het westen van ons buurland kunt u heerlijk winkelen en cultuursnuiven. Het grote voordeel is ook nog eens dat het allemaal erg dichtbij is. De stad Düsseldorf is bijvoorbeeld erg populair. Ook het Ruhrgebied, Saarland, Hessen of Noordrijn-Westfalen zijn populaire gebieden waar u terecht kunt voor een leuke vakantie. Een vakantiehuis huren in Duitsland in deze regio is bovendien ook nog eens erg voordelig. U hoeft niet ver te reizen met uw gezin en bovendien zijn de prijzen hier zeer aangenaam.

Het oosten

Het oosten van het land is in de laatste jaren flink opgebloeid. Daar waar westerlingen liever eerder wegbleven uit dit gebied, is het nu juist erg populair geworden. Ook het aanbod vakantiehuizen is hier flink gegroeid. De bergen van het Thüringer Wald of het Ertsgebergte zijn bijvoorbeeld erg populair. Daarnaast heeft het gebied een rijkelijke geschiedenis met veel bezienswaardigheden. Onder ander Goethe, Luther en Bach hebben zo hier hun sporen achtergelaten.

Noorden en Waddeneilanden

Het noorden van Duitsland is veelzijdig: u kunt er zowel genieten aan de Noordzee- en Oostzeekust en het is erg populair onder liefhebbers van de strandvakanties. In de zomermaanden kan het hier namelijk verrassend warm worden. Het is hier, net als in Nederland, erg vlak. Echter is er in het noorden van ons buurland nog wel een gebergte in de Harz. Het gebied is populair onder watersporters, omdat er verscheidene meren zijn waar u terecht kunt. Als u op zoek bent naar een veelzijdige en sportieve vakantie, kan het noorden van Duitsland uitkomst bieden. Een vakantiehuis huren in Duitsland in het noorden is dan ook zeker een aanrader. Als u wilt kunt u namelijk ook nog een bezoekje brengen aan de Duitse Waddeneilanden (Borkum, Juist en Norderney).

Vervoer

Als u naar Duitsland wilt reizen, kun u gebruikmaken van de auto, de trein of het vliegveld. Ons buurland heeft een zeer uitgebreid en goed onderhouden wegennet. Ook het openbaar vervoer in het land is prima op orde. Zo heeft ons buurland maar liefst 40.000 kilometer rails en rijden er dagelijks meer dan 33.000 treinen. 1.200 daarvan zijn langeafstandstreinen. Tot slot heeft het land maar liefst, schrik niet, 600 luchthavens. U kunt dus ook prima met het vliegtuig reizen. Vanwege het grote aanbod, zijn vliegreizen ook nog eens erg voordelig. In de steden kunt u vervolgens gebruikmaken van het openbaar vervoer. Dit wordt geregeld door de S- en U-Bahnen (stadstreinen en metro’s).

Waarom vakantiehuis huren in Duitsland?

Een vakantiehuis huren in Duitsland is om meerdere redenen aan te raden. Het is in principe een combinatie van factoren wat het erg prettig maakt om hier op vakantie te gaan. Enerzijds is het vlakbij de Nederlandse grenzen en anderzijds is er ook nog voldoende te beleven. Zo kunt u diverse bezienswaardigheden bekijken, u kunt er aan het strand liggen, maar u kunt er ook diverse sporten beoefenen. Het land is daarmee erg veelzijdig en niets voor niets populair onder Nederlanders.

Belangrijke feestdagen

Het land heeft verschillende feestdagen. De belangrijkste in het land zijn:
• Nieuwjaarsdag (1 januari), in heel Duitsland.
• Driekoningen (6 januari), alleen in de deelstaten Baden-Würtemberg, Beieren en Sachsen-Anhalt.
• Dag van de Arbeid (1 mei), in heel Duitsland.
• Goede vrijdag (wisselend van data), in heel Duitsland.
• Pasen (1e zondag na de 1e volle maan in de lente), in heel Duitsland.
• Hemelvaartsdag en Vaderdag (39 dagen na Pasen), in heel Duitsland.
• Pinksteren (7e zondag na Pasen), in heel Duitsland.
• Corpus Christi (2e donderdag na Pinksteren), alleen in bepaalde streken van Duitsland.
• Maria-Hemelvaart (15 augustus) alleen in de deelstaten Beieren en Saarland.
• Dag van de Duitse Eenheid (3 oktober), in heel Duitsland.
• Allerheiligen (1 november) alleen in bepaalde streken van Duitsland.
• Kerstmis (25 en 26 december) in heel Duitsland.

Taal

Vanzelfsprekend spreekt men Duits in het land. Dit is ook de enige officiële taal van het land. De Germaanse taal wordt ook nog in andere landen gesproken, waaronder Oostenrijk, Liechtenstein en Noord-Zwitserland. Het is daarmee de zevende taal op aarde.

Leuke weetjes en feiten

Net als ieder land heeft ook ons buurland wel een aantal leuke weetjes en feiten. Dit zijn de leukste:
• In Duitsland kunt u niet worden gestraft voor een ontsnappingspoging uit de gevangenis;
• De eerste kookshop ter wereld komt uit het Duitse Regensburg;
• Duitsers houden ontzettend veel van voetbal. Vele Duitsers beweren dan ook dat Duitsland het grootste voetballand ter wereld is;
• Bier wordt alleen gedronken als het ‘schoon’ is;
• Duitsers hebben de tijdschriften uitgevonden.

Vakantiehuis huren in Duitsland: start direct met vergelijken

Wilt u graag een vakantiehuis huren in Duitsland? Start dan direct met vergelijken en boek vandaag nog een van onze Duitse vakantiehuizen in ons mooie buurland. U hebt keuze diverse regio’s, honderden plaatsen en tienduizenden vakantiehuizen. Wilt u graag een vakantiehuis huren in Duitsland, maar heeft u nog enkele vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We helpen u graag met al uw vragen.

Lees meer

Lees minder

★★★★ Landliebe

 •  5 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Attendorn, Sauerland Duitsland

Vanaf:

€ 411 / week

★★★ B1105

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Lahnstein (Koblenz), Rijn - Moezel - Ahr - Lahn Duitsland

Vanaf:

€ 345 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Last minute € 345.00 Last Minute 03-10-2020 09-10-2020
Vroegboekkorting € 442.00 Vroegboek korting 03-07-2021 05-11-2021
Vroegboekkorting € 383.00 Vroegboek korting 06-11-2021 26-11-2021
Vroegboekkorting € 389.00 Vroegboek korting 27-11-2021 24-12-2021
Vroegboekkorting € 448.00 Vroegboek korting 25-12-2021 31-12-2021
Vroegboekkorting € 389.00 Vroegboek korting 01-01-2022 18-03-2022
Vroegboekkorting € 448.00 Vroegboek korting 19-03-2022 04-11-2022
Vroegboekkorting € 389.00 Vroegboek korting 05-11-2022 25-11-2022

★★★ Am Steintisch

 •  2 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Schwalenberg, Teutoburgerwoud Duitsland

Vanaf:

€ 271 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Actie € 274.00 Gratis nachten 24-10-2020 27-11-2020
Actie € 271.00 Gratis nachten 28-11-2020 18-12-2020
Actie € 271.00 Gratis nachten 27-02-2021 26-03-2021
Actie € 271.00 Gratis nachten 23-10-2021 26-11-2021

★★★ Ferienpark Himmelberg

 •  8 personen
 •  7 slaapkamers
 •   Thalfang, Hunsrück Duitsland

Vanaf:

€ 618 / week

★★★ Feldbergstern

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Feldberg, Zwarte Woud Duitsland

Vanaf:

€ 485 / week

★★★ Juliusruh (JLR326)

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Rügen Duitsland

Vanaf:

€ 406 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 445.00 Korting 10-04-2021 07-05-2021
Korting € 510.00 Korting 08-05-2021 21-05-2021
Korting € 654.00 Korting 05-06-2021 11-06-2021
Korting € 719.00 Korting 12-06-2021 25-06-2021
Korting € 510.00 Korting 16-10-2021 29-10-2021
Korting € 406.00 Korting 30-10-2021 26-11-2021
Korting € 445.00 Korting 23-04-2022 20-05-2022
Korting € 660.00 Korting 21-05-2022 03-06-2022
Korting € 745.00 Korting 11-06-2022 01-07-2022
Korting € 530.00 Korting 15-10-2022 21-10-2022
Korting € 419.00 Korting 22-10-2022 25-11-2022

★★★ Bruni

 •  7 personen
 •  5 slaapkamers
 •   Manderscheid, Eifel Duitsland

Vanaf:

€ 863 / week

★★★ Storchennest

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Meissenheim, Zwarte Woud Duitsland

Vanaf:

€ 464 / week

★★★ Strandmuschel

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Norddeich, Noordzee Duitsland

Vanaf:

€ 557 / week

★★★ Leuchtturm

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Norddeich, Noordzee Duitsland

Vanaf:

€ 521 / week

★★★ Nordstrand

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Norddeich, Noordzee Duitsland

Vanaf:

€ 571 / week

Weigelt

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Kröslin, Oostzee Duitsland

Vanaf:

€ 687 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 693.00 Korting 03-10-2020 23-10-2020
Korting € 730.00 Korting 27-03-2021 09-04-2021
Korting € 687.00 Korting 10-04-2021 07-05-2021
Korting € 730.00 Korting 08-05-2021 11-06-2021
Korting € 773.00 Korting 04-09-2021 10-09-2021
Korting € 687.00 Korting 11-09-2021 22-10-2021

★★★★

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Enspel, Westerwald Duitsland

Vanaf:

€ 646 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Last minute € 646.00 Last Minute 03-10-2020 09-10-2020
Last minute € 706.00 Last Minute 10-10-2020 30-10-2020
Vroegboekkorting € 906.00 Vroegboek korting 03-07-2021 20-08-2021
Vroegboekkorting € 821.00 Vroegboek korting 21-08-2021 24-12-2021
Vroegboekkorting € 894.00 Vroegboek korting 25-12-2021 31-12-2021
Vroegboekkorting € 834.00 Vroegboek korting 01-01-2022 07-01-2022
Vroegboekkorting € 821.00 Vroegboek korting 08-01-2022 01-07-2022
Vroegboekkorting € 906.00 Vroegboek korting 02-07-2022 19-08-2022
Vroegboekkorting € 821.00 Vroegboek korting 20-08-2022 25-11-2022

★★★ Oberharz

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Altenau, Harz Duitsland

Vanaf:

€ 306 / week

★★★ B111

 •  2 personen
 •  1 slaapkamers
 •   Lahnstein (Koblenz), Rijn - Moezel - Ahr - Lahn Duitsland

Vanaf:

€ 265 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Last minute € 265.00 Last Minute 03-10-2020 09-10-2020
Vroegboekkorting € 338.00 Vroegboek korting 03-07-2021 05-11-2021
Vroegboekkorting € 286.00 Vroegboek korting 06-11-2021 26-11-2021
Vroegboekkorting € 293.00 Vroegboek korting 27-11-2021 24-12-2021
Vroegboekkorting € 345.00 Vroegboek korting 25-12-2021 31-12-2021
Vroegboekkorting € 293.00 Vroegboek korting 01-01-2022 18-03-2022
Vroegboekkorting € 345.00 Vroegboek korting 19-03-2022 04-11-2022
Vroegboekkorting € 293.00 Vroegboek korting 05-11-2022 25-11-2022

★★★ Waldferiendorf Regen (RGN103)

 •  6 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Beierse Woud Duitsland

Vanaf:

€ 448 / week

★★★★ Steffi

 •  8 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Marienmünster, Teutoburgerwoud Duitsland

Vanaf:

€ 482 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Actie € 487.00 Gratis nachten 24-10-2020 27-11-2020
Actie € 482.00 Gratis nachten 28-11-2020 18-12-2020
Actie € 482.00 Gratis nachten 27-02-2021 26-03-2021
Actie € 482.00 Gratis nachten 23-10-2021 26-11-2021

★★★★ Am Golf- und Reitpark

 •  6 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Attendorn, Sauerland Duitsland

Vanaf:

€ 600 / week

★★★ Roettger

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Marienhafe, Noordzee Duitsland

Vanaf:

€ 543 / week

★★★ Kinast

 •  2 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Hofstetten, Zwarte Woud Duitsland

Vanaf:

€ 438 / week

★★★★★ Salzliebe

 •  2 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Norden, Noordzee Duitsland

Vanaf:

€ 579 / week

Hühnerhaus

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Rügen Duitsland

Vanaf:

€ 439 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 439.00 Korting 10-04-2021 07-05-2021
Korting € 621.00 Korting 08-05-2021 21-05-2021
Korting € 673.00 Korting 04-09-2021 10-09-2021
Korting € 621.00 Korting 11-09-2021 22-10-2021
Korting € 439.00 Korting 23-04-2022 20-05-2022
Korting € 673.00 Korting 03-09-2022 09-09-2022
Korting € 621.00 Korting 10-09-2022 21-10-2022

★★★★ Eifelnatur (Haus 1)

 •  7 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Immerath, Eifel Duitsland

Vanaf:

€ 663 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Last minute € 663.00 Last Minute 03-10-2020 09-10-2020

★★★ Nürburgblick

 •  10 personen
 •  7 slaapkamers
 •   Adenau, Eifel Duitsland

Vanaf:

€ 1580 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Vroegboekkorting € 1580.00 Vroegboek korting 03-07-2021 26-11-2021

★★ Oberallgäu (MIW104)

 •  6 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Allgäu Duitsland

Vanaf:

€ 679 / week

★★★ Schmetterlingsgarten

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Hüfingen, Zwarte Woud Duitsland

Vanaf:

€ 528 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Last minute € 528.00 Last Minute 03-10-2020 09-10-2020

★★★★ Helene

 •  2 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Ribnitz-Damgarten, Oostzee Duitsland

Vanaf:

€ 348 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 376.00 Korting 03-10-2020 23-10-2020

★★★★ Haus Wildstein

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Traben-Trarbach, Rijn - Moezel - Ahr - Lahn Duitsland

Vanaf:

€ 1095 / week

★★★★ Kotthaus

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Norddeich, Noordzee Duitsland

Vanaf:

€ 729 / week

★★★ am Schloßsee

 •  2 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Buggenhagen, Oostzee Duitsland

Vanaf:

€ 331 / week

★★★ Elena

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Northeim, Weserbergland Duitsland

Vanaf:

€ 256 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Last minute € 346.00 Last Minute 03-10-2020 09-10-2020
Actie € 259.00 Gratis nachten 24-10-2020 27-11-2020
Actie € 256.00 Gratis nachten 28-11-2020 18-12-2020
Actie € 256.00 Gratis nachten 27-02-2021 26-03-2021
Actie € 361.00 Gratis nachten 10-04-2021 02-07-2021
Vroegboekkorting € 485.00 Vroegboek korting 03-07-2021 03-09-2021
Vroegboekkorting € 439.00 Vroegboek korting 04-09-2021 22-10-2021
Actie € 256.00 Gratis nachten 23-10-2021 26-11-2021

★★ Hambachtal

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Oberhambach, Hunsrück Duitsland

Vanaf:

€ 357 / week

★★★ Am Wald

 •  3 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Kirchlinteln, Lüneburger Heide Duitsland

Vanaf:

€ 224 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Actie € 226.00 Gratis nachten 24-10-2020 27-11-2020
Actie € 224.00 Gratis nachten 28-11-2020 18-12-2020
Actie € 224.00 Gratis nachten 27-02-2021 26-03-2021
Actie € 224.00 Gratis nachten 23-10-2021 26-11-2021

★★★★ Am Schildberg

 •  3 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Lügde, Weserbergland Duitsland

Vanaf:

€ 209 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Actie € 211.00 Gratis nachten 24-10-2020 27-11-2020
Actie € 209.00 Gratis nachten 28-11-2020 18-12-2020
Actie € 209.00 Gratis nachten 27-02-2021 26-03-2021
Actie € 209.00 Gratis nachten 23-10-2021 26-11-2021

★★★ Panoramablick

 •  3 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Neuhaus am Rennweg, Thüringer Woud Duitsland

Vanaf:

€ 681 / week

★★★ Rosenberg

 •  3 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Palzem, Rijn - Moezel - Ahr - Lahn Duitsland

Vanaf:

€ 409 / week

★★★ Zum Moselufer

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Palzem, Rijn - Moezel - Ahr - Lahn Duitsland

Vanaf:

€ 474 / week

★★★ Entenkoje (DSL150)

 •  5 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Dornumersiel, Noordzee Duitsland

Vanaf:

€ 435 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 531.00 Korting 03-10-2020 23-10-2020
Korting € 439.00 Korting 24-10-2020 27-11-2020
Korting € 435.00 Korting 28-11-2020 18-12-2020
Korting € 435.00 Korting 02-01-2021 08-01-2021
Korting € 484.00 Korting 10-04-2021 07-05-2021
Korting € 543.00 Korting 08-05-2021 18-06-2021
Korting € 595.00 Korting 28-08-2021 10-09-2021
Korting € 543.00 Korting 11-09-2021 22-10-2021
Korting € 452.00 Korting 23-10-2021 26-11-2021

★★★★ Kleine Möwe

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Rügen Duitsland

Vanaf:

€ 1145 / week

★★★ Haus am Fluss

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Bodenfelde, Weserbergland Duitsland

Vanaf:

€ 787 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Vroegboekkorting € 964.00 Vroegboek korting 03-07-2021 03-09-2021
Vroegboekkorting € 872.00 Vroegboek korting 04-09-2021 22-10-2021
Vroegboekkorting € 787.00 Vroegboek korting 23-10-2021 26-11-2021

★★★ Altes Nachtwächterhaus (PRG171)

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Perleberg, Brandenburg Duitsland

Vanaf:

€ 569 / week

★★★ Am Dohlenberg

 •  2 personen
 •  1 slaapkamers
 •   Schwalenberg, Teutoburgerwoud Duitsland

Vanaf:

€ 230 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Actie € 232.00 Gratis nachten 24-10-2020 27-11-2020
Actie € 230.00 Gratis nachten 28-11-2020 18-12-2020
Actie € 230.00 Gratis nachten 27-02-2021 26-03-2021
Actie € 230.00 Gratis nachten 23-10-2021 26-11-2021

★★★ B511

 •  2 personen
 •  1 slaapkamers
 •   Lahnstein (Koblenz), Rijn - Moezel - Ahr - Lahn Duitsland

Vanaf:

€ 265 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Last minute € 265.00 Last Minute 03-10-2020 09-10-2020
Vroegboekkorting € 338.00 Vroegboek korting 03-07-2021 05-11-2021
Vroegboekkorting € 286.00 Vroegboek korting 06-11-2021 26-11-2021
Vroegboekkorting € 293.00 Vroegboek korting 27-11-2021 24-12-2021
Vroegboekkorting € 345.00 Vroegboek korting 25-12-2021 31-12-2021
Vroegboekkorting € 293.00 Vroegboek korting 01-01-2022 18-03-2022
Vroegboekkorting € 345.00 Vroegboek korting 19-03-2022 04-11-2022
Vroegboekkorting € 293.00 Vroegboek korting 05-11-2022 25-11-2022

★★★ Am Küstenwald (KSW110)

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Usedom Duitsland

Vanaf:

€ 375 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 400.00 Korting 03-10-2020 23-10-2020
Korting € 375.00 Korting 10-04-2021 07-05-2021
Korting € 400.00 Korting 18-09-2021 22-10-2021
Korting € 375.00 Korting 23-04-2022 20-05-2022
Korting € 400.00 Korting 17-09-2022 28-10-2022

★★★★ Belvedere

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Manderscheid, Eifel Duitsland

Vanaf:

€ 565 / week

★★★ Am Sternberg 74

 •  6 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Edersee Duitsland

Vanaf:

€ 496 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Last minute € 496.00 Last Minute 03-10-2020 09-10-2020
Vroegboekkorting € 705.00 Vroegboek korting 03-07-2021 03-09-2021
Vroegboekkorting € 613.00 Vroegboek korting 04-09-2021 22-10-2021
Vroegboekkorting € 502.00 Vroegboek korting 23-10-2021 26-11-2021

★★★★ Schmalzenhof (HFT101)

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Hofstetten, Zwarte Woud Duitsland

Vanaf:

€ 590 / week

★★★ Am Schwanenteich

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Norden, Noordzee Duitsland

Vanaf:

€ 403 / week

★★★ Erzeberg (EMS103)

 •  5 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Bad Emstal, Hessen/ Bergland Duitsland

Vanaf:

€ 796 / week

★★ Am Hohen Bogen

 •  2 personen
 •  1 slaapkamers
 •   Beierse Woud Duitsland

Vanaf:

€ 295 / week