Vakantiehuis Italië


Wilt u binnenkort met het gehele gezin op vakantie naar het prachtige Italië? Het is de op drie na meest bezochte vakantiebestemming onder Nederlanders. Dat is niet zo vreemd, want het land heeft ontzettend veel te bieden. Zo kunt u er talloze mooie steden bezoeken, kunt u er genieten van een prachtige cultuur en zijn de bezienswaardigheden eindeloos mooi. Een vakantiehuis huren in Italië is bovendien ook nog bijzonder voordelig. Het is vaak vele malen goedkoper dan een hotel én dat is wel zo’n fijn idee als u op vakantie gaat. Dan houdt u geld over voor de leuke activiteiten in het land.

Klimaat

Het Zuid-Europese land is vrij ‘lang’ en heeft daardoor ook verschillende klimaatzones. In feite kent het land een drietal klimaten: een zeeklimaat, een mediterraan klimaat en een hooggebergteklimaat. Het noorden van het land kent vooral een zeeklimaat. Dat betekent: relatief milde winters en geen extreem hete zomers. In het noorden grenst het land tegen Zwitserland en Oostenrijk aan. In bepaalde gebieden heerst hier een hooggebergteklimaat. Dat betekent ook dat het hier kan sneeuwen tijdens de wintermaanden. In veruit het grootste gedeelte van het land kent men een mediterraan klimaat. In de zomermaanden is het in deze gebieden erg warm tot zeer warm. Vooral in het zuiden van het land kan het extreem heet worden. De temperaturen kunnen gemakkelijk oplopen tot circa 40 graden Celsius.

Belangrijke bezienswaardigheden in Italië

Italië heeft ontzettend veel te bieden. Er zijn talloze mooie steden met verscheidene leuke bezienswaardigheden. Naast de populaire hoofdstad Rome zijn ook plaatsen als Napels en Milaan erg populair. U kunt natuurlijk niet alles in een vakantie bekijken, dus u zult voor uzelf een goede keuze moeten maken. Een vakantiehuis huren in Italië kan in alle gebieden: kies zorgvuldig eentje uit.

De Italiaanse hoofdstad: Rome

Rome is de hoofdstad van het Zuid-Europese land. De stad heeft ontzettend veel te bieden. Het was vroeger een van de belangrijkste steden ter wereld en nog steeds zijn er talloze bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd overgebleven. De historische bouwwerken maken de stad dan ook erg populair. Veel toeristen willen dat weleens gezien hebben. Als u de Italiaanse hoofdstad bezoekt, moet u absoluut een bezoekje brengen aan het Colosseum en het Pantheon. Deze bezienswaardigheden stammen uit de Romeinse tijd en zijn bijzonder populair. Ook de Trevifontein in Rome en Vaticaanstad zijn zeker aanraders om te bekijken. In de stad kunt u verder nog erg gezellig winkelen. Rondom het gebied van de Italiaanse hoofdstad zijn ook verscheidene vakantiehuizen beschikbaar. Een vakantiehuis huren in Italië in dit gebied is dan ook zeker een aanrader. Eventueel kunt u dan ook nog uitwijken naar andere steden. Vanaf dit centrale punt kunt u namelijk gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen.

Het noorden

In het noorden van het Zuid-Europese land kunt u genieten van verschillende leuke plaatsen. De authentieke cultuur is hetgeen wat veel toeristen zo erg aantrekt. U kunt er onder andere een bezoekje brengen aan de prachtige streek Veneto. U vindt hier diverse leuke steden, waaronder Venetië, Verona, Treviso, Rovigo, Chioggia, Padua en Vicenza. Ook voor een strandvakantie kunt u terecht in het noorden: de badplaatsen Rimini, Cesenatico, Riccione, Cervia en Milano Marittima zijn echte aanraders. Tijdens de wintermaanden kunt u ook de wintersport beoefenen in onder andere Trentino. Er zijn diverse vakantiehuizen in deze regio beschikbaar. Een vakantiehuis huren in Italië, en dan specifiek in deze regio, kan daarmee in alle seizoenen.

Het zuiden

In het zuiden van Italië kunt u terecht bij verschillende leuke vakantiehuizen. Het gebied is erg populair en tevens ook erg warm tijdens de zomermaanden. Dat is ook de reden waarom vakantiehuizen nabij de stranden erg populair zijn. Het grootste eiland in het zuiden van het land is Sicilië. Dit eiland is niet alleen groot, maar ook erg leuk om te bezoeken. U kunt er talloze leuke bezienswaardigheden bekijken. Naast dit eiland kunt u ook een bezoekje brengen aan de gebieden Puglia en Calabria. Vooral Puglia is een aanrader: het gebied is nog niet ontdekt door het massatoerisme, maar het is wel erg bijzonder om te bezoeken. Verwacht daar dus ook minder (Nederlandse) toeristen. Dan krijgt u ook echt het idee dat u op vakantie bent. Een vakantiehuis huren in Italië in dit gebied is dan ook echt een aanrader.

Midden-Italië

In Midden-Italië kunt u verscheidene leuke gebieden en plaatsen bezoeken. In feite ligt Rome ook vrijwel in het midden van het land, aan het westelijke gedeelte. Als u wilt kun u ook een bezoekje brengen aan de populaire kustplaats Napels. De stad is wel vrij prijzig, maar ook zeer uniek in haar soort. Er zijn talloze leuke bars en restaurants, waarbij u een prachtig uitzicht hebt over zee. Daarnaast is ook Bari een prachtige plaats waar u kunt genieten van een mooi uitzicht over zee. Er zijn nog diverse andere, kleinere plaatsen waaronder San Severo. Nabij deze stad kunt u een bezoekje brengen aan het bekende Parco Nazionale del Gargano.

Vervoer

Afhankelijk van uw eindbestemming duurt een vliegreis vanaf Schiphol circa twee tot vier uur naar het Zuid-Europese land. Als u van Schiphol naar Milaan wilt reizen, kunt u rekening houden met een vliegduur van circa twee uur. Rome is iets verder vliegen: houdt rekening met een vliegreis van circa drie uur. Als u naar het zuiden vliegt, kunt u rekenen op circa vier uur reistijd. Er gaan zeer regelmatig vliegtuigen naar het land en daarmee is het aanbod ook erg groot. Dat zorgt er ook voor dat vliegtickets relatief voordelig zijn. Het land heeft twee grote luchthavens: Roma Leonardo da Vinci Fiumicino (op circa 32 kilometer afstand van Rome) en Milano Malpensa (op circa 50 kilometer afstand van Milaan). Als u wilt rondtrekken in Italië, is het openbaar vervoer een goede keuze. Men kent een uitgebreid openbaarsvervoersnetwerk. Als u van dorp naar dorp wilt reizen, is een auto echter een aanrader. Gaat u een vakantiehuis huren in Italië, in de gebieden van de dorpen? Dan is reizen met de auto een aanrader. U kunt er ook voor kiezen om een auto te huren. Neem dan wel een creditcard en een geldig rijbewijs mee.

Waarom vakantiehuis huren in Italië?

Een vakantiehuis huren in Italië is aan te raden om verschillende redenen. Ten eerste is het land een ontzettend populaire vakantiebestemming. In de zomermaanden heeft u vrijwel gegarandeerd lekker weer. Vooral in het zuiden regent het zelden tijdens deze maanden. Bovendien zijn de vakantiehuizen ook relatief betaalbaar in het land. U kunt er talloze leuke bezienswaardigheden bekijken en u zult ongetwijfeld heimwee krijgen als u weer thuis bent. Het is gewoonweg een prachtig land.

Belangrijke feestdagen

Het land heeft verschillende feestdagen. De belangrijkste in het land zijn:
• Nieuwjaarsdag: 1 januari
• Driekoningen: 6 januari
• Maart/april: eerste paasdag
• Maart/april: tweede paasdag
• 25 april: Bevrijdingsdag
• 1 mei: Dag van de Arbeid
• 2 juni: Dag van de Republiek
• 15 augustus: Maria-Hemelvaart
• 1 november: Allerheiligen
• 8 december: Onbevlekte ontvangenis
• 25 december: eerste kerstdag
• 26 december: tweede kerstdag
• 31 december: oudejaarsdag

Taal

De officiële landstaal is Italiaans. In verschillende regio’s heeft men zo wel haar eigen dialecten. Deze kunnen sterk verschillen van het standaard-Italiaans. Wereldwijd zijn er circa 63 miljoen Italiaanssprekende mensen.

Leuke weetjes en feiten

In het Zuid-Europese land doen zij sommige dingen net iets anders dan wij gewend zijn. Hieronder volgen enkele grappige weetjes en feiten:
• De typemachine, de thermometer, de espressomachine, de piano en tot slot het ijshoorntje zijn Italiaanse uitvindingen;
• Nutella is een Italiaans product en werd uitgevonden in 1949;
• Het land heeft de meeste vulkanen van Europa;
• Men kent hier een zeer laag geboortecijfer;
• De oudste bank ter wereld is heir gevestigd.

Vakantiehuis huren in Italië: start direct met vergelijken

Wilt u graag een vakantiehuis huren in Italië? Start dan direct met vergelijken en reserveer vandaag nog een van onze vakantiehuizen in het Zuid-Europese land. U heeft keuze uit diverse regio’s, honderden plaatsen en tienduizenden vakantiehuizen. Wilt u graag een vakantiehuis huren in Italië, maar heeft u nog enkele vragen? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We helpen u graag met al uw vragen.

Lees meer

Lees minder

★★★ Santa Maria

 •  6 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Marina di Caronia, Sicilië Italië

Vanaf:

€ 561 / week

★★★ Nina

 •  3 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Marina di Caronia, Sicilië Italië

Vanaf:

€ 297 / week

★★★ Pinta

 •  5 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Marina di Caronia, Sicilië Italië

Vanaf:

€ 453 / week

★★ Val di Fassa

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Val di Fassa Italië

Vanaf:

€ 685 / week

Rossa (MOM150)

 •  5 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Mombaruzzo, Piëmont Italië

Vanaf:

€ 532 / week

Baia De Bahas Exclusive Resort (GMA164)

 •  6 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Sardinië Italië

Vanaf:

€ 554 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 554.00 Korting 11-04-2020 29-05-2020
Korting € 803.00 Korting 30-05-2020 19-06-2020
Korting € 934.00 Korting 20-06-2020 03-07-2020
Korting € 1199.00 Korting 04-07-2020 17-07-2020
Korting € 1285.00 Korting 18-07-2020 24-07-2020
Korting € 1482.00 Korting 25-07-2020 31-07-2020
Korting € 1799.00 Korting 01-08-2020 07-08-2020
Korting € 1856.00 Korting 08-08-2020 21-08-2020
Korting € 1285.00 Korting 22-08-2020 28-08-2020
Korting € 1262.00 Korting 29-08-2020 04-09-2020
Korting € 979.00 Korting 05-09-2020 11-09-2020
Korting € 554.00 Korting 12-09-2020 23-10-2020

Baia De Bahas Exclusive Resort (GMA163)

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Sardinië Italië

Vanaf:

€ 447 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 447.00 Korting 11-04-2020 29-05-2020
Korting € 662.00 Korting 30-05-2020 19-06-2020
Korting € 803.00 Korting 20-06-2020 03-07-2020
Korting € 1035.00 Korting 04-07-2020 17-07-2020
Korting € 1126.00 Korting 18-07-2020 24-07-2020
Korting € 1273.00 Korting 25-07-2020 31-07-2020
Korting € 1556.00 Korting 01-08-2020 07-08-2020
Korting € 1601.00 Korting 08-08-2020 21-08-2020
Korting € 1126.00 Korting 22-08-2020 28-08-2020
Korting € 1092.00 Korting 29-08-2020 04-09-2020
Korting € 843.00 Korting 05-09-2020 11-09-2020
Korting € 447.00 Korting 12-09-2020 23-10-2020

Baia De Bahas Exclusive Resort (GMA162)

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Sardinië Italië

Vanaf:

€ 436 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 436.00 Korting 11-04-2020 29-05-2020
Korting € 679.00 Korting 30-05-2020 19-06-2020
Korting € 815.00 Korting 20-06-2020 03-07-2020
Korting € 1081.00 Korting 04-07-2020 17-07-2020
Korting € 1165.00 Korting 18-07-2020 24-07-2020
Korting € 1369.00 Korting 25-07-2020 31-07-2020
Korting € 1686.00 Korting 01-08-2020 07-08-2020
Korting € 1743.00 Korting 08-08-2020 21-08-2020
Korting € 1165.00 Korting 22-08-2020 28-08-2020
Korting € 1143.00 Korting 29-08-2020 04-09-2020
Korting € 860.00 Korting 05-09-2020 11-09-2020
Korting € 436.00 Korting 12-09-2020 23-10-2020

Baia De Bahas Exclusive Resort (GMA161)

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Sardinië Italië

Vanaf:

€ 368 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 368.00 Korting 11-04-2020 29-05-2020
Korting € 583.00 Korting 30-05-2020 19-06-2020
Korting € 730.00 Korting 20-06-2020 03-07-2020
Korting € 962.00 Korting 04-07-2020 17-07-2020
Korting € 1047.00 Korting 18-07-2020 24-07-2020
Korting € 1194.00 Korting 25-07-2020 31-07-2020
Korting € 1482.00 Korting 01-08-2020 07-08-2020
Korting € 1528.00 Korting 08-08-2020 21-08-2020
Korting € 1047.00 Korting 22-08-2020 28-08-2020
Korting € 1013.00 Korting 29-08-2020 04-09-2020
Korting € 764.00 Korting 05-09-2020 11-09-2020
Korting € 368.00 Korting 12-09-2020 23-10-2020

Baia De Bahas Exclusive Resort (GMA160

 •  2 personen
 •  1 slaapkamers
 •   Sardinië Italië

Vanaf:

€ 294 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 294.00 Korting 11-04-2020 29-05-2020
Korting € 447.00 Korting 30-05-2020 19-06-2020
Korting € 600.00 Korting 20-06-2020 03-07-2020
Korting € 832.00 Korting 04-07-2020 17-07-2020
Korting € 922.00 Korting 18-07-2020 24-07-2020
Korting € 1013.00 Korting 25-07-2020 31-07-2020
Korting € 1273.00 Korting 01-08-2020 07-08-2020
Korting € 1330.00 Korting 08-08-2020 21-08-2020
Korting € 922.00 Korting 22-08-2020 28-08-2020
Korting € 877.00 Korting 29-08-2020 04-09-2020
Korting € 628.00 Korting 05-09-2020 11-09-2020
Korting € 294.00 Korting 12-09-2020 23-10-2020

★★ Podere Berrettino

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Florence binnenland Italië

Vanaf:

€ 435 / week

★★★ Marco Aurelio

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Lazio, Rome Italië

Vanaf:

€ 983 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Actie € 1468.00 Gratis nachten 14-12-2019 20-12-2019
Actie € 1611.00 Gratis nachten 21-12-2019 27-12-2019
Actie € 1789.00 Gratis nachten 28-12-2019 03-01-2020
Actie € 1328.00 Gratis nachten 04-01-2020 10-01-2020
Actie € 983.00 Gratis nachten 11-01-2020 14-02-2020
Actie € 1109.00 Gratis nachten 15-02-2020 06-03-2020
Actie € 1348.00 Gratis nachten 07-03-2020 27-03-2020
Actie € 1420.00 Gratis nachten 28-03-2020 03-04-2020
Actie € 1789.00 Gratis nachten 04-04-2020 17-04-2020
Actie € 1582.00 Gratis nachten 18-04-2020 05-06-2020
Actie € 1449.00 Gratis nachten 06-06-2020 03-07-2020
Actie € 1348.00 Gratis nachten 04-07-2020 31-07-2020
Actie € 1241.00 Gratis nachten 01-08-2020 04-09-2020
Actie € 1348.00 Gratis nachten 05-09-2020 11-09-2020
Actie € 1582.00 Gratis nachten 12-09-2020 30-10-2020
Actie € 1176.00 Gratis nachten 31-10-2020 06-11-2020
Actie € 1109.00 Gratis nachten 07-11-2020 20-11-2020
Actie € 983.00 Gratis nachten 21-11-2020 27-11-2020

★★★ Cà Riviera Bosco Piccolo

 •  8 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Venetie Italië

Vanaf:

€ 1138 / week

VILLA FLORA

 •  8 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Salento Italië

Vanaf:

€ 475 / week

Relais Clubresidence (MCZ112)

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   San Martino di Castrozza, Dolomieten Italië

Vanaf:

€ 879 / week

Relais Clubresidence (MCZ111)

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   San Martino di Castrozza, Dolomieten Italië

Vanaf:

€ 697 / week

Relais Clubresidence (MCZ110)

 •  3 personen
 •  1 slaapkamers
 •   San Martino di Castrozza, Dolomieten Italië

Vanaf:

€ 572 / week

Mobilhome E - C'era una Volta (AEG403)

 •  5 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Ligurië Riviera Ponente Italië

Vanaf:

€ 791 / week

Mobilhome B - C'era una Volta (AEG402)

 •  5 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Ligurië Riviera Ponente Italië

Vanaf:

€ 658 / week

Bungalow B - C'era una Volta (AEG401)

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Ligurië Riviera Ponente Italië

Vanaf:

€ 581 / week

Bungalow A - C'era una volta (AEG400)

 •  5 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Ligurië Riviera Ponente Italië

Vanaf:

€ 496 / week

del Pernambuco

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Ligurië Riviera Ponente Italië

Vanaf:

€ 259 / week

Visconti (MOM151)

 •  10 personen
 •  6 slaapkamers
 •   Mombaruzzo, Piëmont Italië

Vanaf:

€ 813 / week

★★★ Sabina

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Lago Maggiore Italië

Vanaf:

€ 508 / week

★★★ Il Cerito

 •  8 personen
 •  7 slaapkamers
 •   Arezzo, Cortana en omgeving Italië

Vanaf:

€ 793 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Vroegboekkorting € 931.00 Vroegboek korting 12-09-2020 18-09-2020
Vroegboekkorting € 839.00 Vroegboek korting 19-09-2020 25-09-2020
Vroegboekkorting € 793.00 Vroegboek korting 26-09-2020 09-04-2021
Vroegboekkorting € 1043.00 Vroegboek korting 10-04-2021 16-04-2021
Vroegboekkorting € 793.00 Vroegboek korting 17-04-2021 14-05-2021
Vroegboekkorting € 839.00 Vroegboek korting 15-05-2021 28-05-2021
Vroegboekkorting € 931.00 Vroegboek korting 29-05-2021 11-06-2021
Vroegboekkorting € 984.00 Vroegboek korting 12-06-2021 25-06-2021
Vroegboekkorting € 1030.00 Vroegboek korting 26-06-2021 02-07-2021
Vroegboekkorting € 1103.00 Vroegboek korting 03-07-2021 09-07-2021
Vroegboekkorting € 1155.00 Vroegboek korting 10-07-2021 20-08-2021
Vroegboekkorting € 1103.00 Vroegboek korting 21-08-2021 27-08-2021
Vroegboekkorting € 1030.00 Vroegboek korting 28-08-2021 03-09-2021
Vroegboekkorting € 984.00 Vroegboek korting 04-09-2021 10-09-2021
Vroegboekkorting € 931.00 Vroegboek korting 11-09-2021 17-09-2021
Vroegboekkorting € 839.00 Vroegboek korting 18-09-2021 24-09-2021
Vroegboekkorting € 793.00 Vroegboek korting 25-09-2021 26-11-2021

★★★ Casa Vacanze Il Girasole

 •  2 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Cilento Italië

Vanaf:

€ 319 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Vroegboekkorting € 418.00 Vroegboek korting 12-09-2020 02-10-2020
Vroegboekkorting € 319.00 Vroegboek korting 03-10-2020 02-04-2021
Vroegboekkorting € 511.00 Vroegboek korting 03-04-2021 09-04-2021
Vroegboekkorting € 319.00 Vroegboek korting 10-04-2021 30-04-2021
Vroegboekkorting € 511.00 Vroegboek korting 01-05-2021 07-05-2021
Vroegboekkorting € 418.00 Vroegboek korting 08-05-2021 28-05-2021
Vroegboekkorting € 464.00 Vroegboek korting 29-05-2021 04-06-2021
Vroegboekkorting € 511.00 Vroegboek korting 05-06-2021 09-07-2021
Vroegboekkorting € 557.00 Vroegboek korting 10-07-2021 23-07-2021
Vroegboekkorting € 603.00 Vroegboek korting 24-07-2021 30-07-2021
Vroegboekkorting € 702.00 Vroegboek korting 31-07-2021 06-08-2021
Vroegboekkorting € 841.00 Vroegboek korting 07-08-2021 20-08-2021
Vroegboekkorting € 702.00 Vroegboek korting 21-08-2021 27-08-2021
Vroegboekkorting € 649.00 Vroegboek korting 28-08-2021 03-09-2021
Vroegboekkorting € 464.00 Vroegboek korting 04-09-2021 10-09-2021
Vroegboekkorting € 418.00 Vroegboek korting 11-09-2021 01-10-2021
Vroegboekkorting € 333.00 Vroegboek korting 02-10-2021 08-10-2021
Vroegboekkorting € 319.00 Vroegboek korting 09-10-2021 26-11-2021

Agriturismo Corte Tonolli (VXM101)

 •  6 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Gardameer Italië

Vanaf:

€ 683 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 713.00 Korting 04-04-2020 17-04-2020
Korting € 683.00 Korting 18-04-2020 15-05-2020
Korting € 713.00 Korting 16-05-2020 22-05-2020
Korting € 698.00 Korting 23-05-2020 29-05-2020
Korting € 785.00 Korting 30-05-2020 12-06-2020
Korting € 683.00 Korting 13-06-2020 03-07-2020
Korting € 785.00 Korting 04-07-2020 10-07-2020
Korting € 943.00 Korting 11-07-2020 21-08-2020
Korting € 785.00 Korting 22-08-2020 04-09-2020
Korting € 683.00 Korting 05-09-2020 23-10-2020

VILLA DELLE STELLE (SVC250)

 •  10 personen
 •  7 slaapkamers
 •   Riviera degli Etruschi Italië

Vanaf:

€ 2702 / week

Antonella (PAU214)

 •  6 personen
 •  5 slaapkamers
 •   Palau, Sardinië Italië

Vanaf:

€ 567 / week

del Contadino (AOT300)

 •  3 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Aosta, Aosta Vallei Italië

Vanaf:

€ 301 / week

di Faggio (GLL120)

 •  6 personen
 •  4 slaapkamers
 •   Lucca, Pisa en omgeving Italië

Condominio Virginia

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Ligurië Riviera Ponente Italië

Vanaf:

€ 378 / week

Viola (BRX721)

 •  7 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Bormio, Lombardije Italië

Vanaf:

€ 602 / week

Villa di Sogno (LAC163)

 •  10 personen
 •  5 slaapkamers
 •   Elba Italië

Vanaf:

€ 2758 / week

Villa di Sogno (LAC162)

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Elba Italië

Vanaf:

€ 1323 / week

Villa di Sogno (LAC161)

 •  3 personen
 •  1 slaapkamers
 •   Elba Italië

Vanaf:

€ 882 / week

Villa di Sogno (LAC160)

 •  3 personen
 •  1 slaapkamers
 •   Elba Italië

Vanaf:

€ 882 / week

 •  2 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Ligurië Riviera Ponente Italië

Vanaf:

€ 644 / week

Libro Verde

 •  2 personen
 •  1 slaapkamers
 •   Ligurië Riviera Ponente Italië

Vanaf:

€ 1582 / week

Casa Antico Borgo (BRZ252)

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Gardameer Italië

Vanaf:

€ 862 / week

Casa Antico Borgo (BRZ251)

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Gardameer Italië

Vanaf:

€ 819 / week

Carlo (MIA190)

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Ligurië Riviera Levante & Cinque Terre Italië

Vanaf:

€ 756 / week

Torre del Lago (PVA371)

 •  4 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Lago Maggiore Italië

Vanaf:

€ 496 / week

Villa Marina

 •  5 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Salento Italië

Vanaf:

€ 1324 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Korting € 1324.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 14-12-2019 29-05-2020
Korting € 2103.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 30-05-2020 12-06-2020
Korting € 2571.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 13-06-2020 26-06-2020
Korting € 3039.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 27-06-2020 03-07-2020
Korting € 3429.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 04-07-2020 17-07-2020
Korting € 3895.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 18-07-2020 24-07-2020
Korting € 4129.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 25-07-2020 31-07-2020
Korting € 3960.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 15-08-2020 21-08-2020
Korting € 2805.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 29-08-2020 04-09-2020
Korting € 2649.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 05-09-2020 11-09-2020
Korting € 2259.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 12-09-2020 25-09-2020
Korting € 1869.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 26-09-2020 02-10-2020
Korting € 1324.00 Korting, verblijf minimaal 7 nachten 03-10-2020 25-12-2020

★★★ Marina Blu

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Santa Flavia, Sicilië Italië

Vanaf:

€ 534 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Vroegboekkorting € 719.00 Vroegboek korting 12-09-2020 25-09-2020
Vroegboekkorting € 1115.00 Vroegboek korting 26-09-2020 09-10-2020
Vroegboekkorting € 534.00 Vroegboek korting 10-10-2020 02-04-2021
Vroegboekkorting € 653.00 Vroegboek korting 03-04-2021 09-04-2021
Vroegboekkorting € 534.00 Vroegboek korting 10-04-2021 28-05-2021
Vroegboekkorting € 685.00 Vroegboek korting 29-05-2021 02-07-2021
Vroegboekkorting € 917.00 Vroegboek korting 03-07-2021 09-07-2021
Vroegboekkorting € 1015.00 Vroegboek korting 10-07-2021 16-07-2021
Vroegboekkorting € 1049.00 Vroegboek korting 17-07-2021 30-07-2021
Vroegboekkorting € 1115.00 Vroegboek korting 31-07-2021 06-08-2021
Vroegboekkorting € 1379.00 Vroegboek korting 07-08-2021 20-08-2021
Vroegboekkorting € 1115.00 Vroegboek korting 21-08-2021 27-08-2021
Vroegboekkorting € 917.00 Vroegboek korting 28-08-2021 03-09-2021
Vroegboekkorting € 817.00 Vroegboek korting 04-09-2021 10-09-2021
Vroegboekkorting € 719.00 Vroegboek korting 11-09-2021 24-09-2021
Vroegboekkorting € 1115.00 Vroegboek korting 25-09-2021 08-10-2021
Vroegboekkorting € 534.00 Vroegboek korting 09-10-2021 26-11-2021

★★★ Marinella

 •  3 personen
 •  1 slaapkamers
 •   Santa Flavia, Sicilië Italië

Vanaf:

€ 273 / week

Aanbiedingen

Type Omschrijving Actie vanaf Actie tot
Vroegboekkorting € 366.00 Vroegboek korting 12-09-2020 02-10-2020
Vroegboekkorting € 464.00 Vroegboek korting 03-10-2020 16-10-2020
Vroegboekkorting € 273.00 Vroegboek korting 17-10-2020 02-04-2021
Vroegboekkorting € 366.00 Vroegboek korting 03-04-2021 09-04-2021
Vroegboekkorting € 273.00 Vroegboek korting 10-04-2021 28-05-2021
Vroegboekkorting € 319.00 Vroegboek korting 29-05-2021 25-06-2021
Vroegboekkorting € 352.00 Vroegboek korting 26-06-2021 02-07-2021
Vroegboekkorting € 445.00 Vroegboek korting 03-07-2021 09-07-2021
Vroegboekkorting € 464.00 Vroegboek korting 10-07-2021 16-07-2021
Vroegboekkorting € 498.00 Vroegboek korting 17-07-2021 30-07-2021
Vroegboekkorting € 557.00 Vroegboek korting 31-07-2021 06-08-2021
Vroegboekkorting € 656.00 Vroegboek korting 07-08-2021 20-08-2021
Vroegboekkorting € 557.00 Vroegboek korting 21-08-2021 27-08-2021
Vroegboekkorting € 464.00 Vroegboek korting 28-08-2021 10-09-2021
Vroegboekkorting € 366.00 Vroegboek korting 11-09-2021 01-10-2021
Vroegboekkorting € 450.00 Vroegboek korting 02-10-2021 08-10-2021
Vroegboekkorting € 464.00 Vroegboek korting 09-10-2021 15-10-2021
Vroegboekkorting € 273.00 Vroegboek korting 16-10-2021 26-11-2021

★★ Villa Bellavista

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Val di Fassa Italië

Vanaf:

€ 684 / week

★★ Roacia

 •  4 personen
 •  2 slaapkamers
 •   Val di Fassa Italië

Vanaf:

€ 530 / week

Residenza Agnese

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Valledoria, Sardinië Italië

Vanaf:

€ 263 / week

Residence Terme di Casteldoria

 •  6 personen
 •  3 slaapkamers
 •   Sardinië Italië

Vanaf:

€ 248 / week